ugodna ponudba - rešitev na ključ

POSEBNA AKCIJA DO 10. 4. 2017!

Ob nakupu ogrevalne toplotne črpalke Orca Exclusive Mono/Duo lahko izbirate med dvema paketoma, kjer izbranega dobite povsem brezplačno:

 • Paket Moja Orca – regulacija s sodobnim in preglednim LCD zaslonom na dotik in možnostjo upravljanja preko interneta

ALI

 • Paket Klimatska naprava Orca Comfort 3,5 kW

Izkoristite to neverjetno ponudbo, ki velja za nakup do 25.5.2017 (oz. možna je tudi rezervacija z akontacijo, v kolikor je plan montaže v kasnejšem času).

Inteligentne toplotne črpalke Orca Coolwex Exclusive sistema zrak – voda z najmodernejšo tehnologijo maksimalno izkoriščajo energijo iz zraka ter tako predstavljajo dovršeno rešitev pri znižanju stroškov ogrevanja na svetovnem trgu, saj toplotna črpalka kar do 3 toplote pridobi iz brezplačne energije okolja. Zaradi potrjene kakovosti in izjemnega dizajna jih lahko vgradimo tudi v bivalne prostore, ne le v kurilnice in kleti kakor običajne toplotne črpalke. Ne zasede veliko prostora, zato je izredno praktična rešitev za prostorsko optimizirane prostore. Zunanjo enoto lahko postavimo praktično kamorkoli, saj dopušča do 75 m razdalje med obema enotama (odvisno od modela zunanje enote).

Rešitev za vsak prostor

Rešitev za vsak prostor: etažna stanovanja, obstoječe hiše, novogradnje in poslovne prostore. Inverterski sistem z inteligentno in estetsko dovršeno notranjo enoto omogoča postavitev tudi v nadstandardno opremljene prostore. Ne zasede veliko prostora, zato je izredno praktična rešitev za prostorsko optimizirane prostore. Popolno in varčno ogrevanje od 50 m2 do 400 m2.

Enostavne in varčne

Enostavne montaže, brez izkopov, vrtin in posegov v okolje. Prav tako se izognemo stroškom postavitve kurilnice, odštejemo stroške vzdrževanja kurilnice, peči, skladiščnega prostora, prav tako ne potrebujemo dodatnega hranilnika toplote.

Orca (Coolwex) Exclusive je varčna rešitev tako za nizkotemperaturno ogrevanje (potrebe po izhodni vodi do 45 °C) kot tudi visokotemperaturno ogrevanje (potrebe po izhodni vodi do 60 °C).

Orca Coolwex Exclusive lahko priključimo na:

 • radiatorsko ogrevanje,
 • talno ogrevanje,
 • stensko ogrevanje,
 • konvektorsko ogrevanje,
 • kombinirano ogrevanje.

Notranja enota Orca Exclusive Mono in Duo

Toplotne črpalke Orca so plod slovenskega razvoja in nastajajo v proizvodnih prostorih v Mariboru. To zagotavlja izjemno kontrolo kakovosti in konstanten razvoj, vam pa desetletja nemotenega delovanja, če pa bi že prišlo do okvare, je servis vedno blizu vas.

Notranja enota je sestavljena iz kvalitetnih komponent:

 • KRMILNIK > Krmilnik z inteligentno regulacijo skrbi za optimalno delovanje tako toplotne črpalke kot celotnega ogrevalnega sistema in prilagaja delovanje zunanji ter prostorski temperaturi. Proizvajalec: Carel, Italija
 • ELEKTRIČNI GRELEC > V primeru res ekstremno nizkih zunanjih temperatur ali okvare za nemoteno ogrevanje skrbi tristopenjski električni grelec, ki je standardno vgrajen v napravo. Proizvajalec: Eltra, Nemčija
 • TOPLOTNI PRENOSNIK > Optimiziran toplotni prenosnik zagotavlja izredno učinkovito delovanje toplotne črpalke. Proizvajalec: Swep, Švedska
 • OBTOČNA ČRPALKA > Zmogljiva obtočna črpalka A energetskega razreda zagotavlja zanesljivo in stabilno delovanje celotnega ogrevalnega sistema z minimalnimi izgubami energije Proizvajalec: Wilo, Nemčija ali IMP, Slovenija
 • BOJLER ZA SANITARNO VODO > Modeli serije Duo imajo že vgrajen vakuumsko emajliran bojler z velikim toplotnim prenosnikom, ki poskrbi za hitro in učinkovito ogrevanje sanitarne vode ter s svojo izolacijo zmanjšuje toplotne izgube. Ima tudi revizijsko odprtino za enostavno čiščenje in dolgo življensko dobo. Proizvajalec: Lentherm, Slovenija

Orca Coolwex Exclusive MONO

Exclusive MONO je samostojna notranja enota brez bojlerja, priporočljiva rešitev za uporabnike, ki že imajo zalogovnik sanitarne vode ali pa imajo za ogrevanje sanitarne vode že kako drugače poskrbljeno. Omogoča ogrevanje in hlajenje prostorov ter ogrevanje sanitarne vode.

Linija Orca Coolwex Exclusive MONO:

linija Coolwex Exclusive MONO

 

Orca Coolwex Exclusive DUO

Toplotna črpalka Coolwex Exclusive DUO je celovita rešitev ogrevalnega sistema, saj vsebuje tudi vakuumsko emajliran zalogovnik sanitarne vode in sicer sta na voljo dve možnosti: 200 litirski in 300 litrski. Z že vgrajeno energetsko obtočno črpalko si še dodatno znižate stroške ogrevanja.

Linija Orca Coolwex Exclusive DUO:

linija Coolwex Exclusive DUO

 

Zunanja enota: Mitsubishi Electric Zubadan ali Mitsubishi − s Power Inverter tehnologijo

Mitsubishi Electric Zubadan:

mitsubishi zubadan

Zubadan je verjetno najzmogljivejša zunanja enota na tržišču. Varčno ogrevanje brez elektrogrelca omogoča kar do -28°C, s pomočjo tehnologije Flash Injection pa ohranja polno grelno moč celo do -15°C.

 • Injektorsko vbrizgavanje hladiva omogoča delovanje tudi pri temperaturah do -28°C.
 • 100% grelna moč toplotne črpalke se ohranja tudi pri -15°C po zaslugi napredne Flash Injection tehnologije.
 • Visoka temperatura izhodne vode: 60°C.
 • Delovanje zunanje enote je izredno tiho.

Še posebej primerna za:

 • radiatorsko ogrevanje in ogrevanje sanitarne vode v obstoječem bojlerju,
 • starejše in slabše izolirane objekte.

Mitsubishi Zubadan tehnične lasnosti

Mitsubishi Power Inverter:

mitsubishi Power Inverter

 • Izpopolnjene zunanje enote Power Inverter omogočajo pri polni grelni moči temperaturo ogrevalne vode do 60 °C, pri temperaturah do -15 °C pa izgubijo samo do 20% grelne moči, kar je odličen rezultat v primerjavi z običajnimi toplotnimi črpalkami.
 • Širše območje ogrevanja: do -25°C.
 • Visoka temperatura izhodne vode: do 60°C pri -5°C in do 55°C tudi pri -10°C.
 • Napredna Power Inverter tehnologija z dodatnim podhlajevalnikom freona skrbi za visoko grelno moč tudi pri nižjih zunanjih temperaturah.
 • Nadstandardno dimenzioniran toplotni prenosnik omogoča izredno majhno porabo energije.
 • Delovanje zunanje enote je izredno tiho.

Primerno  predvsem za:

 • talno/stensko/stropno ogrevanje in ogrevanje sanitarne vode,
 • novogradnje in dobro izolirane objekte,
 • objekte z veliko površino radiatorjev.

Mitsubishi Power Inverter tehnične lasnosti

Odlična ponudba celovite rešitve na ključ!

Informativni izračun za toplotno črpalko Orca Exclusive 200 Power Inverter 7,5 kW (celovita rešitev ogrevalnega sistema, saj vsebuje tudi vakuumsko emajliran 200l zalogovnik sanitarne vode)

Toplotna črpalka Orca Exclusive Duo 200
+ Mitsubishi Power Inverter zunanja enota (7,5 kW)
+ Drobni material
+ Dostava
+ Celovita montaža

+ brezplačno podaljšanje garancije na 5 let

+ dodatni popust v višini 150€ ob plačilu po predračunu
———————————————————

= 6.780 €* (v ceni je vključen 9,5% DDV)

*Akcijska cena velja ob celotnem plačilu po predračunu

Vas zanima več o toplotnih črpalkah Orca Exclusive ali želite informativno ponudbo? Pišite nam preko spodnjega kontaktnega obrazca ali pokličite na 041 856 996! 

Ime in Priimek *

E-mail naslov *

Telefonska številka *

Vaše sporočilo