Z letno kapaciteta proizvodnje preko 60 mio kompletov klimatskih naprav za hišno uporabo in 5,5 mio kompletov komercialnih sistemov in preko 20 mrd EUR letnega prometa je Gree zanesljivo največji specializirani proizvajalec na svetovnem trgu.  Iz tega razloga tudi gre verjeti podatku, da je vsaka tretja klimatska naprava Gree.

Tu vam bomo predstavili serije naprednih klimatskih naprav Gree za domačo uporabo. Odlikuje jih visoka energijska učinkovitost, uporabniku prijazne funkcije, sodobna oblika, tiho delovanje in možnost nadzora na daljavo preko mobilnega telefona s pomočjo WiFi modula.

Gree U-Crown klimatska naprava

Gree U-Crown klimatska naprava

Stilsko oblikovana klimatska naprava, z notranjo enoto iz brušenega aluminija, z zmogljivim 2-stopenjskim kompresorjem moči zagotavlja učinkovito delovanje v širokem razponu. Učinkovito ogrevanje do -30°C z 80% nazivne moči in vzdrževanje 98% moči vse do -20°C. Visok energijski razred A++/A++, serijsko vgrajen WiFi daljinski nadzor, 7-stopenjski izpih zraka, 180° kot izpiha. Do kar 5 let garancije.

Stilsko oblikovana notranja enota iz brušenega aluminija Gree U-Crown je zidna klimatska naprava s tehnologijo G10 Inverter, ki nudi uporabniku maksimalno fleksibilnost in optimalno delovanje v širokem razponu pogojev z izjemno prilagodljivim inverterskim kompresorjem in elektronskim ekspanzijskim ventilom.

V enoti je vgrajen patentiran dvostopenjski Gree rotacijski kompresor z inverterjem, ki omogoča delovanje v velikem razponu – varno in stabilno deluje tudi v zelo nizkem območju vrtljajev, kar je posebej pomembno za natančno vzdrževanje temperature v prostoru, ko se ta približuje ciljni temperaturi. Delovanje pri zelo nizkih obratih je velik plus tudi, kadar napravo uproabljamo v ultra tihem načinu delovanja. Na drugi strani kompresor deluje zanesljivo tudi pri visokih obratih, kar zagotavlja hitro odzivnost in doseganje velike moči, kadar je to potrebno.

Klimatska naprava deluje v energijskem razredu A++/A++, v območju vse do -30°C, pri tej temperaturi pa zagotavlja kar 80% nazivne moči gretja in 100% moči gretja pri -20°C zraka.

S serijsko integriranim WiFi modulom omogoča daljinski nadzor klimatske naprave preko pametnega telefona ali tablice.

Na klimatsko napravo Gree U-Crown nudimo kar 5 let garancije ob rednem vzdrževanju.

Ugoden nakup klimatske naprave Gree U-Crown – že od 1.037 €*

Z vključeno standardno montažo: že od 1.180 €* (z upoštevanim 9,5% ddv)

Kaj zajema standardna montaža?

* model U-Crown 25

Gree sobne klimatske naprave - tehnični podatki

Energijska-nalepka-thumb

Gree Hansol klimatska naprava

Gree Hansol klimatska naprava

Gree Hansol je zidna klimatska naprava s tehnologijo G10 Inverter, ki nudi uporabniku maksimalno fleksibilnost in optimalno delovanje v širokem razponu pogojev z izjemno prilagodljivim inverterskim kompresorjem in elektronskim ekspanzijskim ventilom.

V enoti je vgrajen patentiran Gree Daikin rotacijski kompresor z inverterjem, ki omogoča delovanje v velikem razponu – varno in stabilno deluje tudi v zelo nizkem območju vrtljajev, kar je posebej pomembno za natančno vzdrževanje temperature v prostoru, ko se ta približuje ciljni temperaturi. Delovanje pri zelo nizkih obratih je velik plus tudi, kadar napravo uproabljamo v ultra tihem načinu delovanja. Na drugi strani kompresor deluje zanesljivo tudi pri visokih obratih, kar zagotavlja hitro odzivnost in doseganje velike moči, kadar je to potrebno.

Klimatska naprava deluje v energijskem razredu A+++/A+++, v območju vse do -20°C, pri tej temperaturi pa zagotavlja kar 80% nazivne moči gretja.

Enota ima serijsko vgrajen WiFi modul za daljinski nadzor klimatske naprave preko pametnega telefona ali tablice.

Na klimatsko napravo Gree Hansol nudimo kar 5 let garancije ob rednem vzdrževanju.

Ugoden nakup klimatske naprave Hansol – že od 767,40 €*

Z vključeno standardno montažo: že od 940 €* (z upoštevanim 9,5% ddv)

Kaj zajema standardna montaža?

* model Hansol 25

Gree sobne klimatske naprave - tehnični podatki

Energijska-nalepka-thumb

Gree Lomo klimatska naprava

Gree Lomo klimatska naprava

Gree Lomo je zidna klimatska naprava z Inverter tehnologijo, ki nudi uporabniku maksimalno fleksibilnost in optimalno delovanje v širokem razponu pogojev z izjemno prilagodljivim inverterskim kompresorjem in elektronskim ekspanzijskim ventilom.

Ogrevanje deluje v energijskem razredu A++, v območju vse do -20°C, pri tej temperaturi pa zagotavlja kar 70% nazivne moči gretja (modela Lomo 25 in 35).

Stilsko oblikovana notranja enota ima skriti LED displej, ki se osvetli le med delovanjem.

Enota omogoča vgradnjo WiFi modula za daljinski nadzor klimatske naprave preko pametnega telefona ali tablice.

Na klimatsko napravo Gree Lomo nudimo kar 5 let garancije ob rednem vzdrževanju.

Ugoden nakup klimatske naprave GREE Lomo – že od 477 €*

Z vključeno standardno montažo: že od 680 €* (z upoštevanim 9,5% ddv)

Kaj zajema standardna montaža?

* model Lomo 25

Gree sobne klimatske naprave - tehnični podatki

Energijska-nalepka-thumb

Želite ponudbo za klimatsko napravo Gree z odlično ceno – naj si bo z montažo ali brez? Pošljite nam povpraševanje preko spodnjega kontaktnega obrazca!

Ime in Priimek *

E-mail naslov *

Telefonska številka *

Zanima me model z močjo: *

Z vključeno montažo: *
DaNe

Vaše sporočilo: *