1. člen

Rapport d.o.o. kot upravljavec spletnega portala varčno-ogrevaj.si zbira osebne podatke v obliki e-poštnega naslova. Upravljavec zbira in uporablja ta osebni podatek zgolj in predvsem za obveščanje o svojih izdelkih, vsebinah ali storitvah, ki so ali bodo na voljo. Vsak posameznik pa je sam in prostovoljno podal svoj e-naslov za namen prejemanja e-obvestil s strani portala varčno-ogrevaj.si. Upravljavec se zavezuje, da posamezniku ne bo poslal več kot 5 obvestil iz tega odstavka mesečno. Upravljavec se zavezuje, da skladno z veljavno zakonodajo ne bo prodajal ali dajal v najem tako pridobljenih osebnih podatkov tretjim osebam. Upravljavec lahko občasno stopi v stik s posameznikom v imenu svojih poslovnih partnerjev, če oceni, da bi bila njihova ponudba za vas lahko zanimiva, pri čemer pa osebnih podatkov posameznika nikakor ne sme razkriti temu zunanjemu partnerju. Osebni podatki se brez soglasja posameznika lahko razkrijejo pristojnim organom, če to določajo veljavni predpisi.

2. člen

Upravljavec ščiti osebne podatke posameznikov pred vsakim nepooblaščenim dostopanjem, uporabo ali razkritjem.
Upravljavec ne prevzema nobene odgovornosti za razkritje osebnih podatkov ali drugih občutljivih podatkov, če do njega pride zaradi neustrezne strojne ali programske opreme na strani uporabnika. Vsak uporabnik je dolžan sam poskrbeti, da na delovni postaji, ki jo uporablja za dostop do spletnega mesta in njegovih storitev, ni nameščene nobene škodljive programske opreme (kot npr. virusi, trojanski konji, t.i. mallware ali spyware).

3. člen

Vsak posameznik ima možnost se kadar koli odjaviti od prejemanja e-obvestil in sicer to lahko stori s klikom na posebno povezavo, ki je navedena v nogi vsakega poslanega obvestila ali pisno na elektronski naslov info@varcno-ogrevaj.si. Po podani zahtevi za prenehanje prejemanja e-obvestil bo upravljavec v najkrajšem možnem času in najkasneje v 8 dneh prenehal uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega obveščanja.

4. člen

Upravljavec lahko za potrebe analiz uporabe spletnega mesta in trženja oglasnega prostora zbira tudi druge statistične podatke o posameznih obiskih spletnega mesta in obiskih drugih spletnih mest neposredno iz spletnega portala varčno-ogrevaj.si, pri čemer teh podatkov ne povezuje s posamezniki ali njihovimi osebnimi podatki.

 

Nazadnje posodobljeno: 27. 12. 2013