Ponovno lepo vabljeni, da nas obiščete – tokrat na jesenskem sejmu v Komendi, kjer bomo v sodelovanju z Orca energija d.o.o. podrobneje predstavili ogrevalne sisteme znamke Coolwex by Orca. Sejem bo potekal od petka, 2. oktobra do nedelje, 4. oktobra 2015, naš razstavni prostor pa boste našli v šotoru št. 7. Pot do sejma si lahko pogledate na povezavi tukaj >

Predstavnik podjetja Orca energija d.o.o. vam bo na voljo za vsa tehnična vprašanja o toplotni črpalki Coolwex Exclusive, toplotni črpalki za ogrevanje sanitarne vode Coolwex Zeus ter vodnih in toplozračnih kaminih na pelete Coolwex CPK. Na sejmu boste imeli tudi priložnost preizkusiti povsem novo regulacijo Moja Orca za toplotno črpalko Coolwex Exclusive, ki se poleg sodobnega ekrana na dotik lahko pohvali tudi z možnostjo priklopa na internet, kar pomeni, da boste lahko svojo novo toplotno črpalko upravljali tako rekoč od kjerkoli!

Naša ekipa varčno-ogrevaj.si pod okriljem podjetja Rapport d.o.o., ki že vrsto let kvalitetno, hitro in ugodno izvajamo vse vrste strojnih inštalacij ogrevalnih naprav, pa vam bomo na voljo za vsa vprašanja v povezavi z montažo novega ogrevalnega sistema in o optimalni rešiti za vašo kurilnico.

Izkoristite odlično priložnost, da si pobližje ogledate produkte Coolwex by Orca in se posvetujete s strokovnjakom za montažo, veseli bomo osebnega srečanja z vami!

Psssst! Vse do konca leta ob nakupu toplotne črpalke Coolwex Exclusive BREZPLAČNO prejmete podaljšano garancijo na skupno dobo 5 let in Vikend paket razvajanja za 2 osebi v Moravskih toplicah v hotelu Livada Prestige z vključenim polpenzionom in neomejenim kopanjem v bazenih Terme 3000 (več >).

 

Utrinki iz spomladanskega sejma:

varčno-ogrevaj na sejmu Komenda