Lepo vabljeni, da nas obiščete na spomladanskem sejmu v Komendi, kjer bomo v sodelovanju z Orca energija d.o.o. podrobneje predstavili ogrevalne sisteme znamke Coolwex. Sejem bo potekal od petka, 27. marca do nedelje, 29. marca 2015, naš razstavni prostor pa boste našli v šotoru št. 7. Pot do sejma si lahko pogledate na povezavi tukaj >

Predstavnik podjetja Orca energija d.o.o. vam bo na voljo za vsa tehnična vprašanja o toplotni črpalki Coolwex Exclusive, toplotni črpalki za ogrevanje sanitarne vode Coolwex Zeus ter vodnih in toplozračnih kaminih na pelete Coolwex CPK. Na sejmu boste imeli tudi priložnost med prvimi videti in preizkusiti povsem novo regulacijo za toplotno črpalko Coolwex Exclusive, ki se poleg sodobnega ekrana na dotik lahko pohvali tudi z možnostjo priklopa na internet, kar pomeni, da boste lahko svojo novo toplotno črpalko upravljali tako rekoč od koderkoli!

Naša ekipa varčno-ogrevaj.si pod okriljem podjetja Rapport d.o.o., ki že vrsto let kvalitetno, hitro in ugodno izvajamo vse vrste strojnih inštalacij ogrevalnih naprav, pa vam bomo na voljo za vsa vprašanja v povezavi z montažo novega ogrevalnega sistema in o optimalni rešiti za vašo kurilnico.

Izkoristite odlično priložnost, da si pobližje ogledate produkte Coolwex by Orca in se posvetujete s strokovnjakom za montažo, veseli bomo osebnega srečanja z vami!

Psssst! V času sejma pa vse do sredine prihajajočega aprila boste ob nakupu toplotne črpalke Coolwex Exclusive BREZPLAČNO prejeli podaljšano garancijo na skupno dobo 5 let in tudi povsem novo regulacijo, ki vam bo omogočala upravljanje preko interneta!

 

varčno-ogrevaj na sejmu Komenda