Sestavili smo še en paket, tokrat s poudarkom in željo podpirati slovensko znanje, inovativnost in tehnološko dovršenost, ki v svoji panogi brezkompromisno konkurirajo najboljšim proizvajalcem na trgu in prepričani smo, da bo zadovoljil tudi najzahtevnejšega kupca, ki mu ni vseeno, kaj vgradi v kotlovnico – v srce toplote vašega doma. In se potrudili, da je tudi cenovno dostopen – še posebej s pomočjo subvencije Eko sklada, kjer vam bomo z veseljem pomagali pri samem postopku in pripravi vloge, tako da boste imeli kar se da malo dela s papirologijo.

Akcijski set na ključ “Popoln slovenski paket” sestavljata: avtomatski kotel na pelete Waltis Pellson X3S, ki bo poskrbel za varčno, učinkovito in predvsem udobno ogrevanje, saj boste imeli zaradi avtomatskega čiščenja in odvajanje pepela iz kurišča minimalno delo s samim upravljanjem in vzdrževanjem kotla. Zraven pa dobite še visoko učinkovito sanitarno toplotno črpalko Kronoterm Silver v večji 270 L izvedbi, ki se ponaša z neverjetno tihim delovanjem in napredno regulacijo Optitronic TTS.

Cena seta z vključeno standardno vgradnjo in predvidenim drobnim materialom:
7.998,00 €  (z 9,5% DDV)

Z upoštevanjem EKO sklad subvencije pa vas investicija pride SAMO:
3.999,00 €*  (z 9,5% ddv)


*
 V kolikor bo nova kurilna naprava zamenjala staro in se bo stari kotel odstranil iz kotlovnice, dobite subvencije kar v višini 50% oz. največ 4.000 € (še višja 60% subvencija oz. največ 5.000 € velja na nekaterih območjih posameznih občin, kjer je sprejet Odlok o načrtu za kakovost zraka, v kolikor pa gre za novogradnjo ali dogradnjo k obstoječemu sistemu, pa pridobite 20% subvencij). Več o razpisu si lahko preberete tukaj  >>

** Do ponudbe z nižjim 9,5 % DDV-jem ste upravičeni v kolikor uporabna površina stanovanja ne presega 120 m2 oz. 250 m2 v enostanovanjski stavbi – hiši (PZDDV – 54. člen).

Pošljite povpraševanje na info@varcno-ogrevaj.si ali preko spodnjega kontaktnega obrazca in pripravimo vam ponudbo s podrobno specifikacijo, kaj vse zajema akcijski set na ključ “Popoln slovenski paket”!

“Popoln slovenski paket” sestavljata:

Avtomatski kotel na pelete PELLSON X3S

Pellson X3S prerez

Vsi procesi v kotlu potekajo popolnoma avtomatsko. Avtomatsko čiščenje gorilnika, vžig peletov, čiščenje cevnega izmenjevalca, avtomatsko odvajanje pepela iz kurišča in prilagajanje moči delovanja glede na potrebe stavbe po toploti. Vsi ti sistemi so razviti z namenom, da vam prihranijo čas in nudijo popolno udobje pri ogrevanju vašega doma.

Delo s kotlom:
> Polnjenje peletnega zalogovnika 1-krat tedensko.
> Praznjenje pepelne posode 1-krat mesečno.
> Čiščenje komore cevnega izmenjevalca 1-krat mesečno.

Integriran peletni zalogovnik
V sami konstrukciji kotla je integriran peletni zalogovnik, ki kotlu Pellson X3S omogoča enotedensko samostojnost.

Konstantna energetska učinkovitost
Celoten sistem je narejen iz visoko ognjeodpornega inox materiala, ki zagotavlja daljšo življenjsko dobo in s tem nižje stroške vzdrževanja. Sistem skrbi za vsakodnevno čistočo cevnega izmenjevalca, kar se odraža v visokem izkoristku kotla skozi vso kurilno sezono.

Prilagodljivost
Vse Pellson kotle upravlja mikroprocesorska regulacija razvita s strani Waltis razvojnega tima s trideset leti izkušenj. Filozofija razvoja kotlovske regulacije strmi k samodejni prilagodljivosti kotla na različne pogoje, avtomatskem delovanju in izredni enostavnosti upravljanja. Delovanje kotla se vrši povsem avtomatsko in se prilagaja trenutnim potrebam stavbe po toploti.

Varovanje proti povratnemu vžigu peletov
100% varnost zagotavlja protipožarni komorni dozirnik, ki skrbi za neprestano fizično ločitev peletov v zalogovniku in podajalnem sistemu gorilnika ter precizno doziranje pelet.

Avtomatski vžig peletov
Osnova za avtomatsko delovanje kotla je avtomatski vžig peletov. Pellson X3S je opremljen z žarilno svečko, ki z oddajanjem visoke temperature poskrbi, da se peleti vnamejo popolnoma avtomatsko. Proces vžiga pa je zaradi kostrukcijske tehnologije kotla izredno varčen.

5 milimetrska kotlovska pločevina
Vsi Pellson produkti so izdelani iz 5 milimetrske kotlovske pločevine, kar je osnova za dolgo življenjsko dobo kotla.

Avtomatski odvod pepela iz kurišča
Posebna polžnica odvaja pepel iz kurišča v pepelno posodo, zato čiščenje kurišča v kurilni sezoni ni potrebno. Kurišče je priporočljivo očistiti vsaj enkrat letno.

Čiščenje pepela iz komore cevnega izmenjevalca le nekaj krat na leto
Pepel, ki nastaja pri avtomatskem čiščenju cevnega izmenjevalca, je potrebno počistiti približno 1-krat na mesec ali pri približno zgorelih 500 – 1000 kilogramih peletov.

Sanitarna toplotna črpalka Kronoterm SILVER WP2 LF-302 S

Glavne značilnosti:Kronoterm silver WP2 LF sanitarna toplotna črpalka

  • Toplotna moč / samo toplotna črpalka: 2 kW
  • Volumen bojlerja: 270 L
  • Napajanje: 230 V, 50 Hz
  • Električni grelec: 1,5 kW
  • Možnost montaže dodatnega vira toplote na kotlovski prenosnik (sončni kolektorji ali peč na fosilna goriva…)
  • Možnost prostorske postavitve zajema in izpiha zraka ali vodenega zraka, zahvaljujoč prilagodljivi tehniki zračnih kanalov KRONO-FLEX
  • Regulacija OPTITRONIC TTS
  • Možnost nastavljanja hitrosti ventilatorja, avtomatska funkcija antilegionelnega programa, možnost vklopa na nizko tarifo itd.

Celovita inštalacija sistema

Ne smemo pa pozabiti omeniti naše predane inštalaterske ekipe, ki bo poskrbela za kvalitetno vgradnjo celovitega sistema. Celovita storitev se tako zgodi iz naše in ene “hiše”. V kolikor bi vam bila naša ponudba interesantna in bi želeli ogled, se pri vas oglasi naš glavni monter Gorazd (in ne komercialist), saj se le tako lahko res pravilno preveri celotna obstoječa instalacija in podrobno pogovori o tehničnih zadevah, s tem da je potem Gorazd pri vseh tovrstnih večjih montažah tudi zraven, tako da zagotovo vse velja, kar se dogovorita ob samem ogledu (se ne “izgubi” ob predaji dela komu tretjemu).  Vedno stojimo za svojim delom tudi ko je vgradnja že davno opravljena in smo na voljo vsem našim strankam, delamo s kvalitetnimi in že dolgo preizkušenimi materiali, prav tako se npr. izolira vse cevi, ki so vgrajene iz naše strani in se v največji meri potrudimo, da je ob našem odhodu kotlovnica ne le učinkovita in funkcionalna temveč tudi prijetna na pogled.

Akcijska ponudba seta na ključ velja do 31.3.2019 oz. razprodaje zalog!

Pošljite nam povpraševanje še danes, našim strankam brezplačno pripravimo tudi pregledna navodila za izpolnitev vloge za pridobitev Eko sklad subvencij!

Ime in Priimek *

E-mail naslov *

Telefonska številka *

Vaše sporočilo