Portal varčno-ogrevaj.si je namenjen vsem, ki iščejo aktualne in koristne informacije v povezavi z vgradnjo oz. menjavo centralnega ogrevalnega sistema, ogrevanja sanitarne vode in vodovodnimi napeljavami. Preko spletnega portala varčno-ogrevaj.si (v nadaljevanju: spletni portal) so uporabnikom na voljo vsebine, informacije in podatki pod pogoji, ki so navedeni v nadaljevanju.

Odgovornost

Vaš dostop in uporabo portala urejajo ta splošna pravila, zato jih pred nadaljevanjem preberite. Z uporabo spletnega portala namreč potrjujete, da ste z navedenimi splošnimi pogoji seznanjeni, da z njimi soglašate ter da vas določbe splošnih pogojev zavezujejo. Upravljavec si pridružuje pravico do sprememb in dopolnitev teh splošnih pogojev uporabe. Spremenjeni pogoji uporabe veljajo od objave na spletni strani, datum zadnje spremembe pa je zapisan na dnu teh splošnih pogojev.

Uporabniki uporabljajo spletni portal na lastno odgovornost. Upravljalec ne odgovarja za škodo, ki bi lahko nastala uporabniku zaradi napačnega dostopa, napačne uporabe ali nemožnosti uporabe podatkov, informacij in vsebin na spletnem portalu.

Za pravilnost podatkov, informacij in vsebin, ki jih spletni portal pridobiva z različnih virov, v skladu s temi pogoji ne prevzema odgovornosti za morebitne napake, napačno razložene vsebine ali narobe razumljene ter uporabljene informacije.

Uporabniku ni dovoljena uporaba objavljenih prispevkov v reklamne namene pravnega subjekta brez predhodnega dogovora, vsako deljenje vsebine iz drugih razlogov mora imeti obvezno naveden vir in povezavo do portala varčno-ogrevaj.si. Prav tako je nedovoljena uporaba slikovnega materiala v kakršnekoli reklamne namene pravnega subjekta brez predhodnega dovoljenja s strani upravitelja portala, pri deljenju na spletu pa mora vsebovati vir in povezavo do spletnega portala varčno-ogrevaj.si.

Varstvo osebnih podatkov

Edini osebni podatek, ki se zbira na portalu varčno-ogrevaj.si je e-naslov, ki ga posameznik povsem poljubno in samovoljno poda za namen prejemanja e-obvestil. Posredovanje e-naslova ni obvezna za uporabo spletnega portala. Osebni podatki se uporabljajo le za pošiljanje e-obvestil vpisa in niso dostopni kot tudi ne bodo nikdar predani tretjim osebam. Več o varstvu osebnih podatkov najdete v zapisu Izjava o zasebnosti >

Uporabniki spletnega portala

Uporabniki spletnega portala so anonimni in portal uporabljajo kot gostje. Do vsebin dostopajo brezplačno, na voljo jim je tudi brezplačna prijava na e-obvestila, za prijavo pa morajo vpisati svoj e-naslov ter v obvestilu, ki ga prejmejo v svoj e-poštni nabiralnik, potrditi s klikom na link za aktivacijo.

Naročniki, ki so pravne osebe, lahko oglašujejo na spletnem portalu in sicer na način, ki ga sam portal omogoča ter po trenutno veljavnem ceniku. Več o možnostih oglaševanja >

Pogoji uporabe podatkov in informacij spletnega portala

Upravljavec dovoljuje ogledovanje in uporabo vsebin portala v skladu z avtorskimi pravicami, s katerimi so zaščitene vse informacije, podatki in druga vsebina, ki je na voljo na portalu.

Uporabniki ne smejo spreminjati, prenašati, kopirati, distribuirati, objavljati, prikazovati ali prodajati vsebin portala brez pisnega dovoljenja upravljavca. Dovoljeno je tiskanje in nalaganje vsebin z namenom branja in uporabe za nekomercialne namene.

Vsebina portala, besedila, slike, logotip, gumbi, programska oprema in grafike so last upravljavca.

Povezave na spletne strani

Povezave na spletni portal oziroma osnovno stran in/ali posamezne podstrani so dovoljene, če se ne odstrani ali skrije oznak, znakov ali zapisov, ki so varovani skladno s predpisi o varovanju avtorske ali sorodnih pravic in drugih obvestil na posamezni strani. V primeru zlorab upravljavec lahko zahteva odstranitev povezave.

Dostopnost do spletnega portala

Upravljavec v normalnih pogojih poslovanja zagotavlja dostop do spletnega portala neprekinjeno 24 ur dnevno. Zaradi tehničnih razlogov (za potrebe vzdrževanja in/ali zamenjave opreme) so možne krajše motnje dostopa ali prekinitve delovanja spletnega portala.

Reševanje sporov

Morebitne spore zaradi uporabe spletnega portala v nasprotju z določbami splošnih pogojev uporabe si bo portal upravljavec prizadeval reševati po mirni poti. Kadar to ne bo mogoče, bo za reševanje sporov pristojno sodišče v Ljubljani.

Vprašanja

Vprašanja v zvezi s Splošnimi pogoji uporabe spletnega portala varčno-ogrevaj.si in druga vprašanja lahko uporabniki pošljejo na e-naslov info@varcno-ogrevaj.si. Mnenja in predloge lahko uporabniki sporočijo tudi preko kontaktnega obrazca.

 

Nazadnje posodobljeno: 27. 12. 2013