Vas je prepričala nova toplotna črpalka Kronoterm ADAPT in bi želeli informativno ponudbo kar se da hitro? Izpolnite kontaktni obrazec za izbran model toplotne črpalke Kronoterm ADAPT, kliknite na gumb “Pošlji povpraševanje” in v minuti boste na svoj e-naslov prejeli sporočilo s povezavo do vaše informativne ponudbe, ki vključuje tudi celovito standardno vgradnjo, elektro vezavo, predviden drobni material in pooblaščeni zagon naprave.

Obvestilo | Podjetje Kronoterm si z novo cenovno politiko pridržuje pravico, da zaračuna ceno toplotne črpalke po trenutno veljavnem ceniku NA DAN DEJANSKE ODPREME (fakture) in NE NA DAN NAROČILA. Glede na to, da je dobavni rok toplotne črpalke najmanj 4 mesece od naročila, v tem času pa se cena glede na trenutne razmere na trgu vsekakor lahko ponovno spremeni, pomeni, da stranki nikakor ne moremo zagotoviti, da bo naročena toplotna črpalka dejansko dobavljena po ceni oz. v tistem trenutku veljavnem ceniku, po katerem je bila naročena.

Zato do nadaljnjega za ogrevalne toplotne črpalke Kronoterm podajamo zgolj neobvezujoče informativne ponudbe in pod pogojem, da stranka pisno potrdi, da je seznanjena z novo cenovno politiko proizvajalca Kronoterm in se z njo strinja.

NOVO! Brezplačno podaljšano jamstvo “KRONOgarancija” na skupno dobo 5 let!

Ob nakupu TČ Kronoterm ADAPT prejmete še dodatni popust “JESEN / ZIMA 2022” v višini 250€ na izbrani komplet!

Preverite novo ponudbo v minuti za izbran model Kronoterm ADAPT preko spodnjega kontaktnega obrazca!

Ponudba v minuti je bila pripravljena dne 22.8.2022 po trenutno veljavnem ceniku Kronoterm (1.6.2022) in si pridržujemo pravico do sprememb v primeru novih cen s strani Kronoterma.

Preverite, katera moč toplotne črpalke bo za vaš objekt najbolj primerna (kliknite za večji prikaz tabele):

Katero toplotno črpalko Kronoterm ADAPT izbrati

Informativna “Ponudba v minuti” za toplotno črpalko Kronoterm ADAPT + kompaktno notranjo enoto HYDRO C2 (vgrajen 200 L grelnik TSV) + mini eksterni zalogovnik 100L + brezplačno podaljšano jamstvo na skupno dobo 5 let + celovito standardno vgradnjo:

Ponudba v minuti: Kronoterm ADAPT + Hydro C + KT-2A z vgradnjo

*Ponudba v minuti je bila pripravljena dne 22.8.2022 po trenutno veljavnem ceniku Kronoterm (1.6.2022) in si pridržujemo pravico do sprememb v primeru novih cen s strani Kronoterma.

Komplet 1: Kronoterm ADAPT 0312 (9 kW)

Za ponudbo v minuti “Kronoterm ADAPT 0312 (9 kW) + Hydro C2 + KT-2A s standardno vgradnjo” izpolnite kontaktni obrazec:

  Ime in Priimek *

  Naslov *

  E-naslov *

  Telefonska številka *

  Kronoterm cenovna politika: *

    

  Komplet 2: Kronoterm ADAPT 0416 (12 kW)

  Za ponudbo v minuti “Kronoterm ADAPT 0416 (12 kW) + Hydro C2 + KT-2A s standardno vgradnjo” izpolnite kontaktni obrazec:

   Ime in Priimek *

   Naslov *

   E-naslov *

   Telefonska številka *

   Kronoterm cenovna politika: *