Vas je prepričala nova toplotna črpalka Kronoterm ADAPT in bi želeli informativno ponudbo kar se da hitro? Izpolnite kontaktni obrazec za izbran model toplotne črpalke Kronoterm ADAPT, kliknite na gumb “Pošlji povpraševanje” in v minuti boste na svoj e-naslov prejeli sporočilo s povezavo do vaše informativne ponudbe, ki vključuje tudi celovito standardno vgradnjo, elektro vezavo, predviden drobni material in pooblaščeni zagon naprave.

Obvestilo | Podjetje Kronoterm si z novo cenovno politiko pridržuje pravico, da zaračuna ceno toplotne črpalke po trenutno veljavnem ceniku NA DAN DEJANSKE ODPREME (fakture) in NE NA DAN NAROČILA. To pomeni, da v kolikor poide zaloga za kakšen produkt oz. nastane daljša čakalna doba, bo lahko cena tega produkta potem višja, v kolikor bodo vmes spremenili svoj cenik.

Zato do nadaljnjega ponudbe za ogrevalne toplotne črpalke Kronoterm podajamo pod pogojem pisne potrditve, da ste seznanjeni z novo cenovno politiko proizvajalca Kronoterm in se z njo strinjate.

NOVO! Brezplačno podaljšano jamstvo “KRONOgarancija” na skupno dobo 5 let!

Ob nakupu TČ Kronoterm ADAPT prejmete še dodatni popust “POMLAD 2023” v višini 330€ na izbrani komplet!

Preverite novo ponudbo v minuti za izbran model Kronoterm ADAPT preko spodnjega kontaktnega obrazca!

Ponudba v minuti je bila pripravljena dne 3.2.2023 po trenutno veljavnem ceniku Kronoterm (1.2.2023) in si pridržujemo pravico do sprememb v primeru novih cen s strani Kronoterma.

Preverite, katera moč toplotne črpalke bo za vaš objekt najbolj primerna (kliknite za večji prikaz tabele):

Katero toplotno črpalko Kronoterm ADAPT izbrati

Informativna “Ponudba v minuti” za toplotno črpalko Kronoterm ADAPT + kompaktno notranjo enoto HYDRO C2 (vgrajen 200 L grelnik TSV) + mini zalogovnik + upravljalnik KT-2A + brezplačno podaljšano jamstvo na skupno dobo 5 let + celovito standardno vgradnjo:

Ponudba v minuti: Kronoterm ADAPT + Hydro C + KT-2A z vgradnjo

*Ponudba v minuti je bila pripravljena dne 3.2.2023 po trenutno veljavnem ceniku Kronoterm (1.2.2023) in si pridržujemo pravico do sprememb v primeru novih cen s strani Kronoterma.

Komplet 1: Kronoterm ADAPT 0312 (9 kW)

Za ponudbo v minuti “Kronoterm ADAPT 0312 (9 kW) + Hydro C2 s standardno vgradnjo” izpolnite kontaktni obrazec:

  Ime in Priimek *

  Naslov *

  E-naslov *

  Telefonska številka *

  Kronoterm cenovna politika: *

    

  Komplet 2: Kronoterm ADAPT 0416 (12 kW)

  Za ponudbo v minuti “Kronoterm ADAPT 0416 (12 kW) + Hydro C2 s standardno vgradnjo” izpolnite kontaktni obrazec:

   Ime in Priimek *

   Naslov *

   E-naslov *

   Telefonska številka *

   Kronoterm cenovna politika: *