ugodna ponudba - rešitev na ključ

Mitsubishi Ecodan – tih, učinkovit in okolju prijazen ogrevalni sistem, ki v vaš dom prinaša udobje in varčno bivanje. Edinstvena tehnologija Ecodan zagotavlja največjo mero toplote z najnižjo porabo energije. Z več kot 35 let izkušenj na področju raziskav, razvoja in uporabe je proizvajalec Mitsubishi Electric globalni tehnološki vodja na področju inverterske tehnologije.

Pošljite povpraševanje za informativno ponudbo!

Našim strankam z veseljem pomagamo tudi pri postopku pridobitve Eko sklad subvencije.

  Ime in Priimek *

  E-mail naslov *

  Telefonska številka *

  Vaše sporočilo

    

  Ecodan – notranja enota

  Mitsubishi Electric - Notranja enota Ecodan

  Kompaktna enota Ecodan – Hydrobox

  Kompaktna enota Ecodan je zasnovana za enostavno montažo na steno. Opremljena je z vsemi komponentami za učinkovito distribucijo toplote, tako da dopolnjuje sodoben sistem toplotne črpalke zrak/voda za najrazličnejše namene. V enoto je integrirana obtočna črpalka z visokim izkoristkom in električni grelec, ki služi kot pomoč ogrevanju v izrednih razmerah oziroma se uporablja za namen preprečevanja nastajanja legionele. Samo upravljanje s sistemom Ecodan se je izkazalo za zelo prijazno do uporabnika, pri čemer je ključnega pomena regulacija, ki v hidravličnem modulu deluje intuitivno. Regulacija toplotne črpalke omogoča uravnavanje temperature dveh ogrevalnih krogov in sodelovanje v dvojnem načinu – na primer s plinskim kotlom.

  Mitsubishi Electric - Notranja enota Ecodan z vgrajenim bojlerjem

  Tehnični podatki  o notranji enoti Ecodan >>

  Kompaktna enota z vgrajenim bojlerjem

  Kompaktna enota z bojlerjem Ecodan je razširitev osnovne enote z dodanim 200l bojlerjem. V enoto je integrirana obtočna črpalka z visokim izkoristkom in električ- ni grelec, ki služi kot pomoč ogrevanju v izrednih razmerah oziroma se uporablja za namen preprečevanja nastajanja legionele.

  Enota je opremljena z dodatno črpalko za sanitarno vodo in lovilcem vodnega kamna, ki zagotavlja dolgoročno uporabo vgrajenega bojlerja.

   

  Tehnični podatki o notranji enoti Ecodan z vgrajenim bojlerjem >>

  Ecodan – zunanja enota

  Mitsubishi Electric Zubadan

  Patentirana tehnologija ZUBADAN INVERTER predstavlja trenutno najboljšo izbiro tehnologij za delovanje toplotnih črpalk zrak/voda. Hladilni krog naprav Zubadan z HIC podhlajevalnikom in Flash injection kompresorji omogoča stabilen masni pretok hladilnega medija tudi pri zelo nizkih zunanjih temperaturah. Enota ohranja nazivno ogrevalno moč in zagotavlja pripravo sanitarne/ogrevalne vode s temperaturo 55°C pri zunanji temperaturi -15°C brez pomoči elektro grelca. Prav tako je s tem toplotnim črpalkam ECODAN Zubadan omogočeno zanesljivo in učinkovito delovanje pri zunanji temperaturi -28°C. To pomeni, da je klasično predimenzioniranje sistema zaradi nizkih zunanjih temperatur pri uporabi toplotnih črpalk Zubadan popolnoma odveč! V skladu s tem so zunanje enote toplotnih črpalk iz serije ZUBADAN popolne za ogrevanje domov tudi v najhladnejših regijah.

  Zaradi visokih obratovalnih temperaturah, celo do 60°C dosegajo toplotne črpalke zrak/voda ECODAN Zubadan tudi z običajnimi grelnimi telesi, kot so radiatorji, odlične vrednosti učinkovitosti. Tako je Zubadan prva izbira pri adaptaciji objektov. Ne glede na zahteve, ki jih predstavlja določena stavba nam uporaba Zubadan toplotnih črpalk zagotavlja učinkovito ogrevalno moč v celotnem območju delovanja.

  Tehnične lastnosti Mitsubishi Zubadan:

  Mitsubishi Electric Power Inverter

  Zunanje enote iz serije ECODAN z modeli zunanjih enot POWER INVERTER so posebej izdelane za uporabo kot toplotne črpalke zrak/voda z možnostjo učinkovite uporabe do zunanje temperatrure -20°C. Omogočajo pripravo ogrevalne vode z najvišjo temperaturo vode 60°C pri zunanjih temperaturah do -3°C ter najvišjo temperaturo 55°C do zunanje temperature -10°C. Posebno izdelan sprejemnik za podhlajevanje hladilnega sredstva v kombinaciji zi dvema posamično nadzorovanima razteznima ventiloma dosega optimalno delovanje pri majhni porabi električne energije. Tipične aplikacije za uporabo Power Inverter zunanjih enot so nove oziroma obstoječe stavbe z dobro izolacijo in velikimi površinami za prenos toplote, kot je talno ogrevanje.

  Tehnične lastnosti Mitsubishi Power Inverter:

  Sporočite nam vaše želje in pripravimo vam ugodno ponudbo.

  Našim strankam z veseljem pomagamo tudi pri pripravi vloge za pridobitev Eko sklad subvencije, tako da imate čim manj dela okoli papirologije!

   Ime in Priimek *

   E-mail naslov *

   Telefonska številka *

   Vaše sporočilo