Orca predstavlja povsem novo regulacijo, ki jo upravljamo preko sodobnega LCD zaslona na dotik, lahko pa se priklopimo tudi na internet, kar vam omogoča upravljanje z vašo Coolwex toplotno črpalko tako rekoč od kjerkoli. Tako se boste lahko iz potovanja lahko vrnili predčasno, pa vas ne bo pričakalo hladno stanovanje. Z napredno regulacijo preko oblaka (cloud) boste lahko preko računalnika, tablice ali pametnega telefona povsem enostavno spreminjali nastavitve vaše toplotne črpalke.

Sama aplikacija je zasnovana tako, da je uporabniku kar se da prijazna in se jo hitro navadi, da bi bilo upravljanje zares enostavno, pa je tudi povsem nov Orca Touch zaslon na dotik opremljen s prav takšnim vmesnikom. Torej ko ga enkrat osvojite, ne bo nobenih težav tako s krmiljenjem preko “touch” zaslona, nameščenega na toplotni črpalki, kot ne preko interneta.

Moja Orca – upravljanje s toplotno črpalko kar preko interneta

Za popolno udobje je poskrbljeno z oblačno (cloud) storitvijo, imenovano Moja Orca. Ta vam omogoča, da s svojo Coolwex toplotno črpalko upravljate iz pisarne, avtomobila ali z dopusta. Deluje v praktično vseh spletnih brskalnikih, namestitev aplikacije tako ni potrebna, so pa na voljo tudi mobilne različice za vaš pametni telefon, kjer se izgled samodejno prilagaja vaši napravi, ki jo uporabljate.

Preko interneta boste tako lahko:

  • Nastavili želeno temperaturo glede na temperaturo prostora ali glede na zunanjo temperaturo
  • Nastavili dnevne in nočne intervale ogrevanja enega, dveh ali (opcijsko) treh ogrevalnih krogov
  • Nadzirali porabo in vzdrževanje toplotne črpalke, saj vam spletni vmesnik omogoča pregled vseh nastavitev in časovnih intervalov, trenutnega stanja, temperatur in zgodovino dogodkov
  • Vključili Party ali Holiday program
  • Nastavili poljubni jezik, na voljo je seveda tudi slovenščina

Orca Touch – krmiljenje preko zaslona na dotik, vgrajenega v toplotno črpalko Coolwex by Orca

Orca Touch krmiljenje preko lcd zaslona

Časi zapletenega pritiskanja gumbov v določenem zaporedju, da bi prišli do želene funkcije ali nastavili sicer povsem preprosti časovnik, so mimo.

Povsem nova sodobna regulacija na dotik Orca Touch, nameščena na toplotni črpalki, vam ponuja enako prijazno izkušnjo kot krmiljenje preko interneta, saj sta izgled in delovanje praktično enaka.

Dodelan grafični prikaz na LCD zaslonu pa upravljanje vaše toplotne črpalke spremeni bolj v igro kot opravek.

 

Preberite si več o toplotnih črpalkah Coolwex by Orca >

Ponudba Coolwex Exclusive