Radiatorji so gotovo najbolj poznana in razširjena grelna telesa v naših domovih. V osnovi poznamo električne radiatorje in radiatorje priklopljene v obstoječi centrali sistem ogrevanja. Sodobna tehnologija radiatorjev poskrbi za udobno ogrevanje bivalnih prostorov, modern dizajn pa poleg tehnične in funkcionalne zadovolji tudi estetske zahteve končnega uporabnika.

Izbira radiatorjev je zelo pestra, mednjo sodijo različni panelni radiatorji, nova generacija radiatorjev z varčno PHD tehnologijo, radiatorji z gladko sprednjo ploščo, členasti radiatorji, kopalniški radiatorji, design radiatorji, kopalniški radiatorji z vgrajenim ventilatorjem itd.

S pravilno izbiro novih varčnih radiatorjev skupaj v kombinaciji s kvalitetnimi termostatskimi ventili si boste konkretno znižali stroške ogrevanja. Glede na modne trende pa boste z design radiatorji tudi obogatili vaš ambient, saj že dolgo radiatorji niso le nujno zlo v prostoru temveč so lahko odličen modni dodatek.

Pri vgradnji radiatorjev je potrebno biti pazljiv, da imajo le-ti ustrezno moč in velikost ter so tako primerni za posamezen prostor in seveda da so pravilno in optimalno priključeni v vaš ogrevalni sistem.