DeDietrich HPInverter je toplotna črpalka zrak – voda in spada v segment DeDietrich Advance ker pomeni, da gre za izdelek, ki spada v najvišji kakovostni razred. Že preizkušenemu hladilnemu krogu je dodan notranji modul z izredno naprednim upravljalnim sistemom. Toplotno črpalko HPI krmili sodobna in predvsem dovršena avtomatika DiematiciSystem, kjer je celoten meni v slovenščini, z njo pa lahko upravljate praktično vse, kar si zaželite – do 20 ogrevalnih krogov, kombinacija z ostalimi ogrevalnimi viri kot so plinski kotel, kotel na olje, biomaso ter solarni sistem. Tudi ta toplotna črpalka dosega visoka grelna števila in sicer tudi do 4,2 pri A7/W35 glede na standard  EN14511-2. HPInverter omogoča hlajenje v poletnem ter ogrevanje v zimskem času. Območje delovanja je od +35°C pa vse do -20°C do temperature okoliškega zraka. V ponudbi so toplotne črpalke moči in sicer od 6 do 27 kW.  Invertrski način delovanja omogoča stalno in natančno prilagajanje toplotnim potrebam, vremensko vodena regulacija sistema pa še dodatno poviša energetsko učinkovitost sistema. Preverite, zakaj so nad njo navdušeni tako moški kot predstavnice nežnejšega spola >>

Prihranek energije

Zrak je okolju prijazen in obnovljiv vir energije. Toplotna črpalka lahko izkorišča to energijo tudi v zimskem času. Tako lahko pozimi ogrevate in poleti hladite vaše bivalne prostore. Na ta način lahko privarčujete tudi do 70% energije.

Pametna rešitev ogrevanja

Toplotna črpalka s HP Inverter tehnologijo ter naprednim upravljalnim sistemom Diematic iSystem omogoča prilagoditev ogrevanja do stopinje natančno. Izjemno intuitiven sistem, ki ponuja veliko različnih možnosti nastavitve glede na vaše potrebe in pri tem ves čas skrbi za varčevanje.

Enostavna namestitev

Toplotna črpalka za izkoriščanje energije okoliškega zraka (princip zrak/voda) je izredno preprosta za namestitev, saj ne potrebuje veliko prostora za svoje delovanje. Zaradi svoje kompaktnosti je idealna tako za novogradnje, kakor tudi pri prenovah obstoječih objektov.

Odlična ponudba celovite rešitve na ključ!

Pišite nam za ponudbo! Potrebujete toplotno črpalko z drugo nazivno močjo? Sporočite nam želje in pripravimo vam ugodno ponudbo! Ne veste, katera toplotna črpalka bi bila prava za vašo hišo? Tudi tu vam lahko pomagamo!

    Ime in Priimek *

    E-mail naslov *

    Telefonska številka *

    Vaše sporočilo