Temelj prenove ogrevalnega sistema so izračuni sedanje porabe in porabe novega sistema ogrevanja, s toplotno črpalko Coolwex Exclusive tako pridobite do 1.400 evrov letnega prihranka.

O ključnih točkah načrtovanja novega ali prenovi obstoječega  ogrevalnega  sistema je več povedal Rok J., univ. dipl. ing. strojništva, vodja razvoja ogrevalnih sistemov Coolwex.         

“Pred vsako investicijo v ogrevanje svetujemo, da investitorji razmislijo in izračunajo, koliko trenutno porabijo za ogrevanje celotnega objekta in sanitarne vode na mesec in koliko je letna poraba.”

coolwex exclusive

Kakšni so prihranki, če ogrevanje s kurilnim oljem nadomestimo s toplotno črpalko?           

“Prihranki so izjemni.  Koliko natančno porabite in prihranite z novim, varčnim sistemom ogrevanja in katera rešitev je najprimernejša za vas, izračunamo strokovnjaki. Če na primer sedaj za ogrevanje s kurilnim oljem za nakup 2000 litrov olja potrošite 2.050 € na leto, je z odločitvijo za toplotno črpalko Coolwex Exclusive vaš letni strošek ogrevanja zgolj 650*€.  Izračun velja ob predpostavki, da za to porabite 5415  kW električne energije. Mesečni strošek ogrevanja je tako zgolj 54 €, letni prihranek pa kar 1.400 €.”

Kako pogosto se odjemalci odločajo za te racionalne rešitve?

“Vedno pogosteje! Ogrevalni sistemi Coolwex vključujejo natančno Japonsko MITSUBISHI invertersko tehnologijo in slovensko proizvodnjo, vodeno  z evropskimi standardi. Rezultat te naveze je visok COP (4,5) ter 100-odstotna polna grelna moč tudi pri zunanjih temperaturah do –15 °C. Tudi pri tako nizkih temperaturah ni potrebe po dogrevanju vode z elektrogrelnikom. Zanesljiv sistem, ki zajamčeno zniža stroške  ogrevanja in uporabnikom  prinese visoke prihranke.”

 

Odlična ponudba celovite rešitve na ključ!

Informativni izračun za toplotno črpalko Coolwex Exclusive 300 Power Inverter 7,5 kW (celovita rešitev ogrevalnega sistema, saj vsebuje tudi vakuumsko emajliran 300l zalogovnik sanitarne vode)

TČ Coolwex Exclusive 300 7,5kW
+ Mitsubishi Power Inverter zunanja enota
+ Drobni material
+ Dostava
+Celovita montaža

—————————————–

= 6.719 € z že vključenim DDV-jem

dodatni 2% popust v primeru celotnega plačila po predračunu > 6.581,62 €

Pišite nam za ugodno ponudbo! Potrebujete toplotno črpalko z drugo nazivno močjo? Sporočite nam želje in pripravimo vam ugodno ponudbo! Ne veste, katera toplotna črpalka bi bila prava za vašo hišo? Tudi tu vam lahko pomagamo!

Vas zanima več o toplotnih črpalkah Coolwex Exclusive ali želite informativno ponudbo? Pišite nam preko spodnjega kontaktnega obrazca ali pokličite na 041 856 996!

    Ime in Priimek *

    E-mail naslov *

    Telefonska številka *

    Vaše sporočilo