Navadno dajemo večji poudarek glavnemu centralnemu ogrevanju in preračunavamo, koliko nas je stalo zimsko ogrevanje ter tako kar malo zanemarimo še en strošek, ki je prisoten tudi skozi toplejše dni in sicer strošek za ogrevanje sanitarne vode. Čeprav se mogoče zdi, da to pomeni minimalno potratnost, pa bi vas mogoče presenetil podatek, ki smo ga pred kratkim pridobili od 4-članske družine in sicer so v obdobju, ko niso ogrevali svojega doma temveč kurjavo uporabljali izrecno za ogrevanje sanitarne vode, v tem poletnem obdobju porabili slabih 600 litrov kurilnega olja. V tem trenutku liter kurilnega olja stane 1,040 € – kar pomeni strošek 624 €. To pa ni malo za obdobje od pozne pomladi do zgodnje jeseni. Tukaj si lahko preverite Informativno primerjavo cen energentov & stroškov ogrevanja >

S kvalitetno in učinkovito toplotno črpalko ta strošek ogrevanja sanitarne vode zmanjšate kar do 4x! V tem primeru bi 4-članska družina, ki povprečno porabi 200 litrov vode na dan (50 l na osebo), z varčno in učinkovito toplotno črpalko za elektriko plačala približno 150 €.

V poplavi ponudb toplotnih črpalk je potrebno biti previden, da izberemo proizvajalca, ki je prepoznaven in ima za seboj kvaliteten servis, na katerega se lahko zaneseš. Inštalaterji s portala varčno-ogrevaj.si sodelujemo predvsem s preizkušenimi proizvajalci, za katere verjamemo, da ne bo težav, če bi čez nekaj let potrebovali kakšen rezervni del.

Tako vam bomo enega za drugim predstavili toplotne črpalke proizvajalcev, v katere zaupamo in jih z veseljem montiramo našim strankam. Poznavanje različnih proizvajalcev in posameznih prednosti kot tudi slabosti posameznih toplotnih črpalk pa nam omogoča kvalitetno svetovanje, katera toplotna črpalka je za vaš dom najbolj primerna. Lahko bi tudi rekli v Kosobrinovem stilu: za vsak dom prava toplotna črpalka obstaja. Le prepoznati jo je treba in zato imate nas! Imate (po)vpraševanje? Povsem enostavno nas kontaktirate preko spodnjega obrazca, nikar ne odlašajte – z veseljem pomagamo!

Toplotna črpalka za ogrevanje sanitarne vode Coolwex Zeus 300 >>

Coolwex Zeus 230 – sanitarna toplotna črpalka za v vsak prostor >>

 

    Ime in Priimek *

    E-mail naslov *

    Telefonska številka *

    Vaše sporočilo