Sestavili smo še en set, ki bi ga lahko poimenovali kar set zanesljivosti, saj ga sestavlja Biodomov kotel na pelete Biodom 27 C5 Valter in sanitarna toplotna črpalka Orca Zeus 230 z delovanjem kar do -3 stopinje C.

Kotel na pelete Biodom 27 C5 Valter:

Bistvene prednosti kotla Biodom 27 C5

Biodom 27 C5 Valter je zagotovo eden najbolj zanesljivih peletnih kotlov na našem trgu, saj je rezultat dolgoletnih investicij v razvoj ogrevalnih sistemov na biomaso in praktičnih izkušenj pri njihovi montaži in vzdrževanju. Biodom 27 C5 je sistem popolnega izgorevanja lesne biomase, z vključno avtomatskim vžigom in dodajanjem pelet.

V zgornjem delu kotla je vgrajen 180 kg zalogovnik pelet, ki navadno zadostuje za teden dni ogrevanja. S pomočjo motornega gonila, ki je pritrjen na vrhu polžnega transporterja, energent nalagamo v gorilnik, narejen iz posebne litine, ki vzdrži visoke temperature v izgorevalni komori. Tako dosežemo popolno izgorevanje, čiste dimne pline in dolgo življenjsko dobo kotla, ki ima sicer tudi 5 letno garancijo na kotlovni del.

Tehnologija BioLogic

S pomočjo tehnologije BioLogic se kotel sam prilagaja spreminjajočim pogojem delovanja in s tem omogoča visoke izkoristke v vseh pogojih delovanja in s tem dodaten prihranek pri letnem ogrevalnem strošku.

Za razliko od ostalih kotlov s fiksnimi parametri (fiksno nastavljeno doziranje goriva in fiksno nastavljeno hitrost ali napetost ventilatorja), katerega posledica je nestabilno delovanje kotla, sistem BioLogic namreč avtomatsko prepoznava in regulira vse pogoje za gorenje in prenos toplote iz dimnih plinov na vodo, hkrati pa prepozna kvaliteto pelet in posledično spreminja hitrost doziranja pelet v gorilnik za maksimalni izkoristek.

Za več tehničnih podatkov si oglejte celotno predstavitev: Biodom 27 C5 Valter >>

Sanitarna toplotna črpalka Orca ZSW Zeus 230

Orca zeus 230

Drugi del seta sestavlja sanitarna toplotna črpalka Orca Zeus v 230 litrski izvedbi, ki pokaže svojo moč, kadar je res mrzlo, saj segreva sanitarno vodo tudi, ko se temperatura vstopnega zraka spusti vse do -3°C. Prednost pa je tudi v enostavnem upravljanju preko sodobnega zaslona na dotik, ter brezplačno podaljšana garancija na skupno dobo 5 let.

Prednosti sanitarke Orca Zeus 230:

 • Deluje kar do -3°C vstopnega zraka.
 • Dva časovna intervala za še večje prihranke in koriščenje nižje (nočne) tarife elektrike.
 • Voden zrak in možnost ohlajevanja drugega prostora (klet za ozimnico).
 • Zunanji izmenjevalec preprečuje nastajanje vodnega kamna.
 • Aktivna antilegionelna zaščita zagotavlja neoporečnost vode.
 • Sodoben zaslon na dotik z modro osvetlitvijo za povsem enostavno upravljanje.
 • Brezplačno podaljšana garancija na skupno dobo 5 let!

Za podrobnejšo tehnično specifikacijo sanitarne toplotne črpalke Orca ZSW Zeus kliknite tukaj >>

TOP set s celovito standardno vgradnjo: povsem enostavno do sodobne in učinkovite prenove vaše kotlovnice.

Celovito vgradnjo opravijo naši inštalaterji, ki imajo pridobljeni certifikat pooblaščenega monterja / serviserja s strani proizvajalca Biodom! Tako imate celovito rešitev na ključ urejeno iz ene hiše, ki se ponaša s strokovno vgradnjo z uporabljenimi kvalitetnimi materiali in podporo skozi celotno vgradnjo kot tudi po opravljeni inštalaciji.

Pošljite nam povpraševanje preko spodnjega kontaktnega obrazca in poslali vam bomo informativno ponudbo s podrobnejšo predstavitvijo, kaj vse TOP set Biodom 27 C5 Valter + sanitarka Orca Zeus 230 s celovito standardno vgradnjo, zajema.

Našim strankam z veseljem pomagamo tudi pri postopku in pripravi vloge za pridobitev Eko sklad subvencije, tako da imate čim manj dela okoli papirologije.

Veseli bomo vašega povpraševanja!

  Ime in Priimek *

  Naslov *

  E-mail naslov *

  Telefonska številka *

  Vaše sporočilo

    

  Naše delo – naše reference: